Magnét Cakram Neodymium (NdFeB).

Katerangan pondok:

Magnét disc Neodymium (ogé katelah "NdFeb", "NIB" atanapi "Neo") mangrupikeun magnet bumi anu paling kuat anu aya ayeuna.Sadia dina bentuk disc jeung silinder, magnet Neodymium mibanda sipat magnét anu jauh ngaleuwihan sakabeh bahan magnet permanén lianna.Aranjeunna tinggi dina kakuatan magnét, moderately dibanderol sarta bisa nedunan alus dina hawa ambient.Hasilna, aranjeunna mangrupikeun magnet Langka Bumi anu paling seueur dianggo pikeun aplikasi industri, téknis, komérsial sareng konsumen.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk Cakram & Silinder Magnét Neodymium Kuat

Magnet disc Neodymium (ogé katelah "NdFeb", "NIB" atanapi "Neo") mangrupikeun magnet bumi jarang anu paling kuat anu sayogi ayeuna.Sadia dina bentuk disc jeung silinder, magnet Neodymium mibanda sipat magnét anu jauh ngaleuwihan sakabeh bahan magnet permanén lianna.Aranjeunna tinggi dina kakuatan magnét, moderately dibanderol sarta bisa nedunan alus dina hawa ambient.Hasilna, aranjeunna mangrupikeun magnet Langka Bumi anu paling seueur dianggo pikeun aplikasi industri, téknis, komérsial sareng konsumen.

Neodymium Magnét perkiraan Tarik Émbaran

Inpormasi tarik perkiraan anu didaptarkeun ngan ukur pikeun rujukan.nilai ieu diitung dina asumsi yén magnet bakal napel datar, taneuh 1/2 "pelat baja hampang kandel. Coatings, keyeng, surfaces kasar, jeung kaayaan lingkungan nu tangtu nyata bisa ngurangan gaya tarikan. Mangga pastikeun pikeun nguji. tarikan sabenerna dina aplikasi Anjeun sabenerna Pikeun aplikasi kritis, eta disarankeun yén tarikan nu de-dipeunteun ku faktor 2 atawa leuwih, gumantung kana severity tina gagalna poténsial.

Métode Manufaktur pikeun Magnét Neodymium

Cakram neodymium kami disinter pikeun kakuatan magnét anu optimal sareng axially magnetized (arah magnetisme sapanjang sumbu magnet ti kalér ka kutub kidul).Pilihan pagawean umum kaasup uncoated, nikel (Ni-Cu-Ni) jeung emas (Ni-Cu-Ni-Au) coatings plated.

Tolerances ukuran baku pikeun NdFeB Magnét

Toleransi standar nyaéta +/- 0,005 "dina dimensi diaméter sareng ketebalan.

Kami henteu pernah kompromi dina kualitas sareng sadaya produk kami diuji kinerja nganggo mesin tegangan sareng komprési anu dikontrol komputer.Sistim nu akurat ngukur beurat magnet bisa nahan nalika ditarik vertikal sarta jumlah tarikan magnet bisa exert lamun aya gap atawa bahan non-magnét antara magnet jeung bahan eta dilarapkeun pikeun narik.Ngagunakeun téhnologi pangalusna, urang mastikeun konsumén urang salawasna meunang magnet bener pikeun aplikasi maranéhanana.

Diagram Aliran Prosés

Product process flow1
Product process flow

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Milarian produk anu anjeun peryogikeun

    Ayeuna, éta bisa ngahasilkeun magnet NdFeB sintered rupa sasmita kayaning N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.